Naamswijziging Van Rijsingen Groep

5 jaar geleden

De 4 divisies van de Van Rijsingen Groep die zich met vollegrondsgroenten bezighouden, gaan per februari 2018 verder onder de naam vanRijsingengreen. De nieuwe naam benadrukt dat alle bedrijven samen actief zijn in de complete vollegrondsgroentenketen. Centrale gedachte van vanRijsingengreen: samenwerken met de natuur en niets verspillen.

Wij denken dat deze verandering bijdraagt aan een duidelijke marktpositionering en aan een verdere professionalisering van onze organisatie.
- Gerbrand van Veldhuizen

Groenten optimaal tot waarde brengen

vanRijsingengreen is al ruim 50 jaar een bekende speler in de markt van gezonde en verse voedingsmiddelen, met name vollegrondsgroenten. De vier bedrijven van vanRijsingengreen – vanRijsingensource (voorheen Rijko), vanRijsingencarrotconcepts (voorheen Harries), vanRijsingenfreshservice (voorheen van Gog), vanRijsingeningredients (voorheen Proverka) – zaaien, oogsten, verwerken en verkopen op een duurzame manier een grote variëteit aan groentenproducten. Samen met Coöperatieve Telersvereniging De Schakel, zorgt vanRijsingengreen ervoor dat:

  • Elk zaadje dat we telen een doel heeft;
  • Er zo min mogelijk verspild wordt;
  • We alles optimaal tot waarde brengen.

Elk bedrijf afzonderlijk draagt bij aan de missie van de groep om circulair te ondernemen en alle grondstoffen tot waarde te brengen en geen, of zo min mogelijk, afval te produceren. Samen werken deze vier bedrijven met groenten van teelt tot verwerking van de laatste vezel.

Meer weten over onze nieuwe uitstraling? Klik hieronder op de play button.

 

 

door:
menu
sluiten