Onze expertise

Verwerking

vanRijsingencarrotconcepts levert zijn producten op afroep aan de klant. De wortels worden eerst gewassen, dan gesorteerd en, indien nodig, gesneden en geschrapt.

vanRijsingencarrotconcepts beschikt over een grote verwerkingshal met verschillende productielijnen. Deze lijnen worden bediend door vakkundige mensen die in staat zijn om snel en nauwkeurig te werken. 

Verpakken

Nadat de producten verwerkt zijn, worden deze verpakt. vanRijsingencarrotconcepts verpakt zijn kwaliteitsproducten in verschillende verpakkingen. Van zakjes met een inhoud van 50 gram tot boxen van 350 kilogram.

“Kwaliteit is niet het certificaat aan de muur, kwaliteit is de manier van werken en denken van onze medewerkers. Effectieve kwaliteitszorg, daar gaat het om!”

Kwaliteit door proces

Naast productkwaliteit hebben we ook een sterke focus op de kwaliteit van onze processen, zowel intern als extern. Samenwerking is voor onze organisatie zeer belangrijk en hoe we samen tot optimaal resultaat kunnen komen hebben we vastgelegd in processen.

Kwaliteit binnen onze organisatie wordt gekenmerkt door professionaliteit, deskundigheid, betrokkenheid, transparantie, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Woord houden en afspraken nakomen: daar draait het bij kwaliteit om!

Certificaten

Om de kwaliteit binnen onze organisatie te kunnen waarborgen, zijn wij gecertificeerd volgens onderstaande normen:

  • On the way to Planetproof (be- en verwerkte producten)
  • QS Certificate vanRijsingencarrotconcepts 
  • SKAL (BIO/Organic) certificate vanRijsingencarrotconcepts 
  • IFS certificate vanRijsingencarrotconcepts 

carrotconcepts certificeringen1.png

menu
sluiten